2005-04-05

Feministiskt initivativ - Bahhh!

Då har det äntligen presenterats. Gudruns lilla skapelse. Mycket snack och liten verkstad.

Ett gäng manshatare med alldeles för mycket media. Jag menar, några vanliga svensson är de ju inte. En är jättearg på allt tydligen. Flera är lesbiska (de är trots allt fortfarande en minoritet) En kvinna dessutom sjukskriven sedan flera år tillbaka pga utbrändhet. Hur fan har hon ork då med detta. Det är dags att kontrollera hennes rätt till sjukpenning. Har man kraft nog att vara med om att starta ett politiskt parti så har man kraft att arbeta.

Jag undrar bara vart egentligen skon klämmer hos dessa arga kvinnor. Jag undrar vad det är för män de har levt med när de känner så för oss män. Är det deras eget dåliga samvete som de nu vill döva genom att ta hämd på alla svenska män. Skyller sina egna misstag på det patriarkala samhället. Jag undrar bara när mansskatten kommer. Snacka om rasism.

Rätt person på rätt plats oavsett man eller kvinna. That's it.

För att komma tillrätta med många sk. orättvisor så måste man jobba tillsammans - inte mot varandra. Miltanta feminister oavsett kön fördröjer bara processen och drar ett löjets skimmer över det hela.