2006-09-06

Folkpartiet - Spionerna

Folkpartiet Liberalerna har nu bytt namn till Folkpartiet Spionerna. Eller?

Folkpartiet - Spionerna

Vad som hänt är trist och oetiskt. Dock får nog socialdemokraterna skylla sig själva - en liknelse är att lämnar man bilen med bilnycklarna i låset och någon oärlig sätter sig i bilen och kopierar alla CDskivor man dyrt köpt helt lagligt så får man skylla sig själv. Man stal alltså inte bilen. Ja, i detta fall kan det t.o.m vara så att en socialdemokrat gav dem nyckeln till bilen. I vilket syfte då?

Men visst är det jäkligt märkligt att det avslöjas nu. Är tämligen övertygad om att detta intrång vart känt långt tidigare hos socialdemokraterna. Sedan borde en förbundsordförande, pressekreterare eller annan tung post veta så pass mycket att all internettrafik kan spåras. Snacka om hål i huvudet för att använda ett ord som moderaternas partisekreterare använder mot partimedlemmar med "fel" uppfattning.

Och åter igen så undrar man vem det är som driver en nyhet. Media? Folket? Personligen skiter jag i detta. Saker måste ha rimliga proportioner. Vad är det folkpartister ha fått veta om? Vart Göran Persson ska tala? Hur man tänkt vinna valet? Öhh...jag tror både media men också både folkpartiet och socialdemokraterna grovt överskattat detta. Om det är så att folkpartiet via dessa intrång i förväg vetat om vad skolministern ska säga endera dagen och med hjälp av den kunskapen då kan komma med ett motargument några timmar senare - jaha. Och?? Personligen skiter jag fullständigt i om det är 2 h eller 2 dygn. För en skicklig politiker kan svara snabbt. Utan någon som helst förhandsinformation.

Det visar egenligen bara på en sak. Socialdemokraterna gör nu allt - jag menar verkligen allt, för att få så mycket fokus som möjligt på det inträffade för att ta bort fokus på vad detta val faktiskt handlar om. Det handlar inte om att någon klantskalle till folkpartist snokat runt bland valdokument - det handlar om våra jobb, vår miljö, vår sjukvård osv. Men den debatten vinner man inte och då måste man hitta på något annat. Och då skickar man fram sin partisekreterare att gråta krokodiltårar i det informationskåta mediauppbådet som slickar sig om munnen.

Den här byken tvättar vi efter valet.