2008-04-15

Fotbollshuliganer 2008

Säsongen har knappt börjat och redan har AIKs klack skämt ut sig.

Och som vanligt så är det flatheten som får bestämma.

Låt AIK spela för tomma läktare och stäng av spelare som uttrycker sympatier för det som sker på läktarna. AIKs VD Charli Granfelds uttalande i Aftonbladet är ju patetisk. Det är ju jävligt märkligt att man inte lärt sig av tidigare erfarenheter.

Att dessutom Bojan Djordji uttalar sig på det sätt han gör säger ju en del om kulturen i AIK. Han borde stängas av tills han tar tillbaka sitt uttlande offentligt. Han förtjänar inte att spela fotboll på svensk mark. Eftersom jag inte känner honom annat än genom de uttalanden han gör via media så bör man vara försiktig med uttalanden, men bollkänsla och human intelligens går tydligen inte alltid ihop.

Fatta!! Det är fan inte några enstaka personer som slänger in saker, det är måååååååååånga som gör det.

Alla som håller på med detta är så patetiskt handlingsförlamade att man blir mörkrädd.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

AIK skulle behövt ett helt gäng Lars Ohly's som supportrar som i stort sett lappar på dom som kastar in saker direkt när det händer. Varför reagerar "den grå massan" (egentligen en stor gulsvart massa som älskar och stöttar sitt lag) inte mer än dom gör? Varför är det enda man hör därifrån flata kommentarer om att alla inte skall dras över en kam?
Fattar dom inte att svinen förstör för dom också? Varför tillåter dom att "några enstaka" förstör för dom? Peka ut dom eller slå till dom när dom börjar kasta saker.
Precis som i Rödeby säger man en sak med skickar i allt annat tydliga signaler att man accepterar och någonstans också anser att det är bra att några svin tar grisjobben för laget. AIK kom ju igen både nu och förra gången...

8:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home