2005-11-25

Jenny - jag beundrar dig!

Satt igår 2005-11-24 och såg på 3:ans program Efterlyst. Man tog där upp en grov våldtäkt utförd av 4 unga "män".

Jenny - ett av våltäktsmännens offer berättade om det hon vart med om helt öppet.

Egentligen är detta en intervju som aldrig skulle ha behövat göras, Jenny skulle aldrig har behövat bli våldtagen.

Men för vad det nu kan vara värt - Jenny lär väl aldrig läsa detta - så beundrar jag henne för att hon vågade berätta. Att resa sig och börja ta tillbaka det som de fyra tog ifrån henne. Det måste vara fruktansvärt jobbigt. Jag hoppas att genom att du vågade så vågar andra kvinnor också ställa sig upp och berätta sin historia.

Och till de unga pojkar som gjorde detta och som nu ska ställas inför skranket. Jag känner bara avsmak och förakt. Det finns ingen förklaring, det finns inget förlåtande här. Jordens avskum. Man hade god tid på sig att besinna sig under själva akten med valde ändå att fortsätta våldet. En pojke som är i denna ålder har full förståelse för det han gör är fel. Totalt fel. För det spelar ingen roll från vilket jävla land man kommer och vilken kultur man tillhör att slå en försvarslös kvinna sönder och samman och sedan spruta sin sperma över. Det spelar ingen roll vad man vart med om tidigare i sitt liv.

Unga människor som begår denna typ av våldsbrott ska dömas som en vuxen. Sveriges straffskala används inte fullt ut. Vi är för mesiga. Livstids utvisning efter avtjänst straff är ett måste. Dessa herrar har för all framtid förbrukat sin rätt att nyttja det svenska samhället.