2005-11-21

SL - vad är det som är fel!

Var och varannan gång man åker med "tricken" så är det något som är galet. I 9 fall av 10 så består dessa problem i förseningar.

Men varför...varför SL ska det svara så förbannat svårt att i högtalarsystemet rapportera när tåget är försenat. Och varför är det gång på gång felaktig information på ljustavlorna. Som idag, så stod det att nästa tog går till Odenplan om 1 minut. Inte fan kom det något tåg till Odenplan. Utan det vara bara att stå och frysa en stund till. Då kommer tåget till Hässelby och för mig funkar det lika bra, men ändå.

När ett tåg av någon anledning stoppas pga vandalisering då ropas det ut med buller och larm och i rask takt, men om det beror på andra orsaker, som bär SLs logga, så vill vi veta. Inte för att få njuta av skadeglädje, det hjälper inte mig hem utan av helt andra skäl. Vi passagerar kan lägga ihop två och två numera att vi kanske borde planera om hemresan.

Vi har andra liv än att stå på en jävla tågperrong packade som sillar i rusningstrafik. Men det skiter ni väl i.

Vi tar hellre för mycket info än för lite. Det kommer hela tiden nya passagerare ned på perrongen så meddelanden tål att upprepas.