2006-09-07

Vad sa han?



Ja, vad sa Leijonborg. Jo, han "erkände" i Aktuellt att han vetat om att hans medarbetare nog i sin tur hade vetat om mer än vad som tidigare kommit fram. Han hade enligt uppgifter i media så att säga "tigit" om det.

Men är det så jävla konstigt att han inte säger något? Hur han än väljer så sitter arslet därbak. För media tolkar ALLT som sägs på det mest negativa sätt. Jornalister verkar vältra sig som grisar i leran vad gäller denna affär. Tänk att kunna på redaktionen kunna sitta och skryta om att det var deras grej som fick genomslag i valet. Isåfall är det än större skandal.

Även DN som är liberal anser att dimman tätnar. Märkligt.

Hade jag vart partiledare (gud förbjude) så hade jag inte heller sagt ett smack förrän jag hade en fullständig klar bild av vad som skett. För vad hande hänt om Leijonborg hade uttalat sig tidigare - dvs gett journalisterna en liten krok med mask på, ja då hade detta löpt än fler rundor och rubrikerna hade vart lika ödesmätta.

Nej, det var bättre att knipa käft ett par dagar för att få bättre översiktsbild av problemets omfattning. Det hade Persson gjort med. Att höra hur Persson säger att han inte skulle köpa en begagnad bil av Leijonborg pga att han inte sa något om det under ett samtal dem emellan är bara patetiskt. Persson ska fokusera på valfrågorna istället och skit fullständigt i vad några få folkpartister har ställt till med. Jag törs med visshet säga att de kunskaper som kommit fram från SAPNET inte på något sätt stört sossarnas uppladding. Men vill bara få fokus från den politiska daggordningen. För deras politik är usel.